DODELA GODIŠNjIH PRIZNANjA SPORTSKOG SAVEZA VOŽDOVAC

Sportski savez Gradske opštine Voždovac održao je Redovnu sednicu Skupštine u prisustvu 43 delegata na kojoj su usvojeni izveštaji i plan rada za narednu godinu.
Na svečanom delu Sednice dodeljena su godišnja priznanja najboljim pojedincima, klubovima i saradnicima.

Priznanje za Organizaciju u oblasti sporta za 2022. godinu dodeljeno je Džudo klubu „Voždovac“, za najboljeg sportistu seniora proglašen je Alen Ćosović, član Ragbi kluba „Rad“, a za najboljeg sportistu mlađeg uzrasta izabran je Dimitrije Ajduković iz Tekvondo kluba „Banjica“.

Nagradu- Najbolji sportski stručnjak, odnosno trener u 2022. godini dobio je Jovan Jahić iz Atletskog kluba „Voždovac“, a za najboljeg stručnjaka u sportu proglašena je Vesna Vujičić iz Udruženja pedagoga fizičke kulutre „Voždovac“.

Plakete za uspešnu saradnju predsednica Sportskog saveza Jovana Radivojević, dodelila je direktorima UVC „Šumice“ Andrijani Rusić, SC „Voždovac“ Nikoli Maksimoviću i DZ „Voždovac“  dr Nevenki Veličković.

Svečanosti su prisustvovali član Veća Opštine zadužen za sport Aleksandar Maksimović i predstavnik Sportskog saveza Srbije Miloš Marković koji su čestitali nagrađenim dobitinicima.

Podelite vest: