ДОДЕЛА ГОДИШЊИХ ПРИЗНАЊА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЖДОВАЦ

Спортски савез Градске општине Вождовац одржао је Редовну седницу Скупштине у присуству 43 делегата на којој су усвојени извештаји и план рада за наредну годину.
На свечаном делу Седнице додељена су годишња признања најбољим појединцима, клубовима и сарадницима.

Признање за Организацију у области спорта за 2022. годину додељено је Џудо клубу „Вождовац“, за најбољег спортисту сениора проглашен је Ален Ћосовић, члан Рагби клуба „Рад“, а за најбољег спортисту млађег узраста изабран је Димитрије Ајдуковић из Теквондо клуба „Бањица“.

Награду- Најбољи спортски стручњак, односно тренер у 2022. години добио је Јован Јахић из Атлетског клуба „Вождовац“, а за најбољег стручњака у спорту проглашена је Весна Вујичић из Удружења педагога физичке кулутре „Вождовац“.

Плакете за успешну сарадњу председница Спортског савеза Јована Радивојевић, доделила је директорима УВЦ „Шумице“ Андријани Русић, СЦ „Вождовац“ Николи Максимовићу и ДЗ „Вождовац“  др Невенки Величковић.

Свечаности су присуствовали члан Већа Општине задужен за спорт Александар Максимовић и представник Спортског савеза Србије Милош Марковић који су честитали награђеним добитиницима.

Поделите вест: