ОТВОРЕН НОВИ КОШАРКАШКИ ТЕРЕН НА ВОЖДОВЦУ ПОСВЕЋЕН ВЛАДИМИРУ ЛУЧИЋУ

У оквиру акције „100 терена за једну игру“ компаније Mozzart данас је у углу Булевара ослобођења и Димитрија Стаменковића на Вождовцу отворен кошаркашки терен посвећен капитену наше репрезентације Владимиру Лучићу. Обновљени спортски терен отворио је, заједно са председницом Градске општине Вождовац Иваном Томић Илић, прослављени кошаркаш Лучић који је изразио задовољство што Вождовац добија још једно лепо место где ће млади кошаркаши моћи да усавршавају свој таленат.

Председница Општине Вождовац Ивана Томић Илић захвалила се компанији Mozzart и свима који су учествовали да овај терен добије нови и лепши изглед. „Желимо да и даље тако буде и зато улажемо у спортска игралишта, терене и школски спорт. Посебно нам је задовољство када нам се у томе још неко придружи као што је то компанија Mozzart и направи четврти спортски терен код нас за будуће шампионе“, рекла је председница Вождовца. Отварању су присуствовали и функционери Општине Вождовац.

Након отварања организовано је и такмичење и шутирању тројки, а најбољи шутери добили су вредне новчане награде од компаније Mozzart. Иначе, ово је 94.-ти кошаркашки терен у оквиру ове акције, а на Вождовцу је ранијих година поред данашњег отворено још три, и то у насељима Бањица, Медаковић 2 и Степа Степановић.

Поделите вест: