ПОМОЋНИK ГРАДОНАЧЕЛНИKА БЕОГРАДА ПОСЕТИО ОПШТИНУ ВОЖДОВАЦ

Помоћник градоначелника Београда Александар Савић обишао је Општину Вождовац заједно са председницом Општине Иваном Томић Илић.
Обишли су најважније пројекте где ће Град Београд помоћи и то: коначно решење имовинско правних проблема ради изградње пречистача отпадних вода у Пиносави, начин решавања реконструкције школе у Пиносави, изградња секундарне канализационе мреже Јајинци (колектор Јелезовац), обилазак трасе парцеле за изградњу колектора Липице, обилазак обе трасе секундарне канализације Kумодраж где се очекује сваког дана коначна дозвола и то од окретнице 33 до Фармацеутског факултета, траса саобраћајнице и колектора у склопу “Нова Кумодрашка” у Војводе Влаховића где се налазе нелегални објекти и где се сливају све отпадне воде насеља, асфалтирање тзв жила куцавица на Вождовцу: улица Kумодрашка и Пека Дапчевића где ће бити предложена и замена водоводних цеви, Заплањске улице.

Обишли су и место где почиње изградња вртића за Браће Јерковић и Митрово брдо, где су припремни радови већ почели (Заплањска 86а),као и објекат УСВ Вождовац ради решења имовинско правних проблеме – предуслова за реконструкцију целог објекта коначно после 30 година. Хвала Граду Београд на великој помоћи јер само заједничким снагама можемо више и боље. .

Поделите вест: