NOVOGODIŠNjE ČAROLIJE U USTANIČKOJ ULICI

Prvi dan Nove godine u svetu se obeležava kao Dan porodice i Dan mira, a u Beogradu tradicionalnom šetnjom Ulicom otvorenog srca.

Ovog 1. januara i Voždovčani su mogli da prošetaju i druže se u Ustaničkoj ulici na manifestaciji „Novogodišnje čarolije“, među kojima su bili  predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić i funkcioneri Opštine.
Lepo vreme je doprinelo prazničnoj atmosferi u kojoj su uživali i deca i odrasli. Za to su bili zaduženi Paja Patak i Pata, Helo Kiti, Štrumf i Deda Mraz koji su delili balone i igrali se sa okupljenim mališanima.

Na bini ispred Opštine Voždovac program su otvorili učenici Osme gimnazije sa Voždovca predstavom „Štrumfastična Nova godina“, a potom su nastupali Ruža Rupić, Plesni studio „Leonesa“, Klovan Bucko, KUD „Dukat“ i Džumbus animatori. Za kraj  je Pozorištance „Hajde obraduj dan“ izvelo predstavu „Deda Mrazove magične sanke“.

Opština Voždovac prvi put je organizovala ovu manifestaciju, a narednih dana „Novogodišnje čarolije“ posetiće Jajince, Kumodraž, Ripanj, Zuce, Beli Potok i Pinosavu.

U nedelju, 02. januara od 11:00 do 13:00 časova – Jajinci (plato IDEA).

U ponedeljak, 03. januara od 11:00 do 13:00 časova– Kumodraž selo, plato kod Stare mehane (preko puta Spomenika).

U utorak, 04. januara od 10:00 do 12:00 časova – Ripanj (porta crkve), od 13:30 do 15:30 časova – Zuce (školsko dvorište).

U sredu, 05. januara od 10:00 do 12:00 časova -Pinosava (plato kod škole), od 13:30 do 15:30 časova– Beli Potok (školsko dvorište).

Podelite vest: