ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ ГО ВОЖДОВАЦ

У поступку припреме Локалног акционог плана за родну равноправност Градске општине Вождовац за период од 2022. до 2025. године (у даљем тексту ЛАП)  за усвајање, Градска општина Вождовац спроводи јавну расправу о  предлогу ЛАП-а са представницима државних органа, јавних служби, привредних субјеката, синдиката, удружења послодаваца, стручне јавности, грађана и грађанки, удружења цивилних организација као и са другим заинтересованим учесницима.

Јавна расправа о ЛАП-у биће спроведена у периоду од 3. до 19. децембра 2021. године, и у том периоду ЛАП ће бити доступан за увид и преузимање на сајту Општине на линку: vozdovac.rs/rodna-ravnopravnost .

Учесници јавне расправе се позивају да до 19. децембра упишу своје сугестије, предлоге, иницијативе и коментаре или доставе писаним путем Градској општини Вождовац, Београд, Устаничка 53, на приложеном Обрасцу.

По завршетку поступка јавне расправе Радна група за израду ЛАП-а анализираће све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и сачиниће извештај о спроведеној јавној расправи поводом ЛАПа, који ће објавити на својој интернет страници, најкасније у року од три дана од дана окончања јавне расправе, након тога ће документ бити предат Већу Градске општине Вождовац на утврђивање предлога, а потом Скупштини општине на усвајање.

Са жељом да израдимо ЛАП који ће припадати свим грађанкама и грађанима, охрабрујемо Вас да нас контактирате у случају било каквих питања или коментара, контакт особа је Бранко Недељковић, координатор Радне групе, и то на e-mail адресу: branko.nedeljkovic@vozdovac.rs.

Поделите вест: