СВЕЧАНО ЗАВРШЕНА ДЕЧЈА НЕДЕЉА НА ВОЖДОВЦУ

Поводом Дечје недеље, и ове године, Градска општина Вождовац пригодним програмом у Установи „Вождовачки центар Шумице“ послала је лепу поруку свету стиховима великог песника Љубивоја Ршумовића „Дете је дете, да га волите и разумете“.

Све учеснике, децу и родитеље у публици поздравила је чланица Већа ГО Вождовац Дубравка Тадић и захвалила се што су узели учешће и присуствовали манифестацији које је намењена баш њима.

„Потрудили смо се да ове године кроз посебно одабране игре и стваралачке активности дружење са вама учинимо још интересантнијим и занимљивијим. Да вам омогућимо да изразите своје таленте и креативну способност, и да вас подстакнемо да активно учествујете у раду локалне заједнице и убудуће“, рекла је Дубравка Тадић.

Балоне су присутној деци поделили и чланови Већа ГО Вождовац Бојана Јакшић, Александар Максимовић, Ивана Бањац и Драган Рајић.

Играма из Србије представила су се културно-уметничка друштва „Извор“ и „Лира“, ученице Кристина Ђорђевић и Дуња Васић из ОШ „Змај Јова Јовановић“, Уна Филиповић из карате клуба „Скипер“, ученици Мина Миливојевић, Богдан Ћировић и Димитрије Радосављевић из ОШ „Ђура Даничић“ као и балетска група „Ab dance“.

Поделите вест: