SVEČANO ZAVRŠENA DEČJA NEDELjA NA VOŽDOVCU

Povodom Dečje nedelje, i ove godine, Gradska opština Voždovac prigodnim programom u Ustanovi „Voždovački centar Šumice“ poslala je lepu poruku svetu stihovima velikog pesnika Ljubivoja Ršumovića „Dete je dete, da ga volite i razumete“.

Sve učesnike, decu i roditelje u publici pozdravila je članica Veća GO Voždovac Dubravka Tadić i zahvalila se što su uzeli učešće i prisustvovali manifestaciji koje je namenjena baš njima.

„Potrudili smo se da ove godine kroz posebno odabrane igre i stvaralačke aktivnosti druženje sa vama učinimo još interesantnijim i zanimljivijim. Da vam omogućimo da izrazite svoje talente i kreativnu sposobnost, i da vas podstaknemo da aktivno učestvujete u radu lokalne zajednice i ubuduće“, rekla je Dubravka Tadić.

Balone su prisutnoj deci podelili i članovi Veća GO Voždovac Bojana Jakšić, Aleksandar Maksimović, Ivana Banjac i Dragan Rajić.

Igrama iz Srbije predstavila su se kulturno-umetnička društva „Izvor“ i „Lira“, učenice Kristina Đorđević i Dunja Vasić iz OŠ „Zmaj Jova Jovanović“, Una Filipović iz karate kluba „Skiper“, učenici Mina Milivojević, Bogdan Ćirović i Dimitrije Radosavljević iz OŠ „Đura Daničić“ kao i baletska grupa „Ab dance“.

Podelite vest: