ФК „ТОРЛАК“ ПОБЕДНИК ТУРНИРА „СЕДМИ ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА 2021.“

Екипа ФК „Торлак“ однела је победу над екипом ФК „Зуце 2019“ на синоћ одржаној финалној утакмици турнира „Седми Трофеј Вождовца 2021.“ који је и ове године организовао Спортски савез Вождовца под покровитељством Градске општине Вождовац. Победничка екипа славила је резултатом 2:0.

Нешто раније, за треће место надметале су се екипе ФК „Минел 1956″ и ФК „Херој Полет“. Након узбудљиве и фер плеј игре победу је однео ФК „Херој Полет“ резултатом 5:0.

Најбољи голман турнира је Ненад Судимац, најбољи стрелац је Милан Старчевић, док је најбољи играч турнира Милош Мачужић.

Овогодишњи турнир који окупља аматерске фудбалске клубове са Вождовца имао је и хуманитарни карактер. Улазница за све утакмице је био добровољни прилог или СМС порука 1032 на 3030, за Бошка Гуглету, који болује од спиналне мишићне атрофије.

Тим поводом одиграна је ревијална утакмица између Екипе Општине и Екипе познатих личности коју су чинили прослављени спортисти, тв лица и глумци домаћих серија.

Члан Већа Градске општине Вождовац Миленко Аврамовић, председник Спортског савеза Вождовца Марко Велимировић и генерални секретар Савеза Срђан Милић уручили су пехаре, захвалнице и вредне награде победничким екипама као и свим учесницима Турнира.

Поделите вест: