МОБИЛНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ “ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА” ОД ЧЕТВРТКА ПОНОВО НА ПИЈАЦИ ДУШАНОВАЦ

Због великог интересовања, на пијаци „Душановац” ће од четвртка 1. јула поново бити постављена мобилна експозитура Банке „Поштанска штедионица”, саопштавају из ЈКП „Градске пијаце”. Од четвртка до суботе, од 8 до 13 сати посетиоци ове пијаце и продавци моћи ће да подижу готовину са банкомата, као и да обављају друге трансакције.

У мобилној експозитури Банке „Поштанска штедионица” моћи ће да се обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате и отварање текућих рачуна.

ЈКП „Градске пијаце” омогућава снабдевање на одговоран начин у околностима које нас прате, уз поштовање и примену свих противепидемијских мера, негује и чува традиционалан начин продаје, али води рачуна и о потребама савременог потрошача и продаваца, својих закупаца. Будући да се плаћања при пијачној куповини углавном обављају у готовини, „Градске пијаце” у сарадњи са Банком „Поштанска штедионица” увеле су и ту новину која ће многима значајно олакшати куповину, саопштавају из „Пијаца”.

Мобилна банкарска експозитура се са пијаце „Душановац” наредног четвртка, 8. jула, сели на пијацу „Звездара”.

Поделите вест: