NA VOŽDOVAČKOM SAJMU OBRAZOVANjA PREDSTAVLjENE BEOGRADSKE SREDNjE ŠKOLE I GIMNAZIJE

Opština Voždovac i OŠ „Filip Filipović“ organizovale su danas u „Šumicama“ Sajam obrazovanja – Putokaz za voždovačke osnovce, koji je okupio oko 30 srednjih škola i gimnazija iz Beograda.

Ovo je bila dobra prilika za sadašnje i buduće male maturante da dobiju informacije koje će im pomoći u odabiru buduće profesije.

Sajam obrazovanja otvorio je zamenik predsednika Opštine Voždovac Slobodan Simonović koji je rekao da je ova školska godina, kao i pola prethodne protekla u kombinovanom učenju i da je za svaku pohvalu rad nastavnika i učenika koji su uspešno prihvatili novi način komunikacije u obrazovanju.

On se zahvalio Ustanovi „Voždovački centar-Šumice“ na ustupljenom prostoru za održavanje Sajma, kao i srednjim školama koje su došle da predstave svoje programe.

Interesovanje budućih srednjoškolaca izazvalo je, pored beogradskih gimnazija i prezentacija stručnih zanimanja, kao što su stomatološki tehničar, dizajner tekstila, geološki tehničar, medicinska sestra, dizajner grafike, brodomehaničar i druga.

Podelite vest: