НА ВОЖДОВАЧКОМ САЈМУ ОБРАЗОВАЊА ПРЕДСТАВЉЕНЕ БЕОГРАДСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ И ГИМНАЗИЈЕ

Општина Вождовац и ОШ „Филип Филиповић“ организовале су данас у „Шумицама“ Сајам образовања – Путоказ за вождовачке основце, који је окупио око 30 средњих школа и гимназија из Београда.

Ово је била добра прилика за садашње и будуће мале матуранте да добију информације које ће им помоћи у одабиру будуће професије.

Сајам образовања отворио је заменик председника Општине Вождовац Слободан Симоновић који је рекао да је ова школска година, као и пола претходне протекла у комбинованом учењу и да је за сваку похвалу рад наставника и ученика који су успешно прихватили нови начин комуникације у образовању.

Он се захвалио Установи „Вождовачки центар-Шумице“ на уступљеном простору за одржавање Сајма, као и средњим школама које су дошле да представе своје програме.

Интересовање будућих средњошколаца изазвало је, поред београдских гимназија и презентација стручних занимања, као што су стоматолошки техничар, дизајнер текстила, геолошки техничар, медицинска сестра, дизајнер графике, бродомеханичар и друга.

Поделите вест: