ПРВО РЕГИОНАЛНО САВЕТОВАЊЕ МЛАДИХ ИСТРАЖИВАЧА И ВИЗУЕЛНИХ УМЕТНИКА „ШумАрт 2021“

Установа „Вождовачки центар – Шумице“ Вас позива да се пријавите за учешће на Првом регионалном саветовању младих истраживача и визуелних уметника „ШумАрт 2021“.

„ШумАрт 2021“ је планиран као дводневно интердисциплинарно саветовање студената мастер и докторских студија филозофских факултета (историчара уметности и младих истраживача из области друштвених наука) и факултета визуелних (ликовни, примењених, дигиталних, филмских) уметности у Србији и региону. Време организовања Саветовања је 29. и 30. новембар 2021. године.

Намера нам је успостављање регионалног форума за размену идеја и искуства младих историчара уметности, студената друштвених наука и визуелних уметника. Идеја организатора је остваривање дијалога између уметника и теоретичара уметности, што ће имати за крајњи циљ критички разговор о могућностима и изазовима епохе, као и преиспитивања нових приступа и виђења уметничке теорије и праксе.

Манифестација подразумева одржавање саветовања, панела и радионица посвећених визуелним уметностима и теоретичарима уметности.

Са великим задовољством  вас позивамо да узмете учешће на Првом регионалном саветовању.

За више информација обратите се на: mladizamlade.2021@gmail.com

ДОБРОДОШЛИ У ВАШЕ „ШУМИЦЕ“!

Поделите вест: