ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЈАВНИХ ПОЗИВА НАЦИОНАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ НА ВОЖДОВЦУ

У сали Скупштине ГО Вождовац данас је одржана презентација програма Националне службе за запошљавање, којој су присуствовали послодаваци и привредници са Вождовца.

Поздрављајући скуп у име председнице Општине Вождовац Иване Томић Илић, члан Већа Милан Мратинковић је рекао да је идеја Општине била да се на једном месту окупи што више предузетника и привредника са Вождовца да би се упознали са програмима Националне службе за запошљавање и да се на тај начин подржи и подстакне запошљавање.

Заменик директора Филијале за град Београд Синиша Кнежевић нагласио је значај одржавања презентације као вид приближавања услуга које НСЗ пружа кроз субвенције за послодавце. Он је истакао да је сарадња са Општином Вождовац неколико година у назад веома успешна и да је резултат модернизације и унапређења сарадње – прва онлајн презентација програма за привреднике која ће у организацији Општине Вождовац бити уприличена 19. маја.

Програме су представили начелница Одељења за програме запошљавања и предузетништво Весна Живковић Костић, организатор образовања одраслих Драгиша Симовић и саветница за запошљавање особа са инвалидитетом Славица Белизада.

Скуп је организовала Општина Вождовац са својим Тимом за сарадњу са цивилним сектором  и НСЗ – Служба Вождовац чији је руководилац Жељка Зеленовић Вуковић најавила да ће 18. маја 2021. године по први пут бити организована презентација програма за младе са или без радног искуства који су пријављени на евиденцију Националне службе за запошљавање.

Поделите вест: