УПИС ДЕЦЕ У ВОЖДОВАЧКЕ ВРТИЋЕ ПРЕКО ПОРТАЛА E-ВРТИЋ

Обавештавамо вас да је конкурс за упис деце у Предшколску установу „Чика Јова Змај“- Вождовац за радну 2021/2022.годину отворен до 14.05.2021. године.

Захтеви за упис деце се подносе електронским путем, преко портала https://euprava.gov.rs/vrtic

Уколико желите да Ваше дете електронским путем пријавите у предшколску установу не морате да достављате документа, јер се она аутоматски прибављају из Матичне књиге рођених и Централног регистра обавезног социјалног осигурања.

Пријава електронским путем није могућа за родитеље који нису држављани Републике Србије.

За децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите, и др. предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно да доставе додатну документацију на адресу електронске поште upisnakomisija@gmail.com, којом доказује наведени статус.

Уколико родитељи нису у могућности да поднесу захтев путем електронске услуге, због неке специфичности које се односе на податке из матичне књиге рођених или радно-правног статуса родитеља, потребно je да преузму захтев на ЛИНК-у и доставе заједно са додатном документацијом на адресу електронске поште предшколске установе upisnakomisija@gmail.com.

Како да попуним Захтев?

За детаљније информације може се обратити предшколској установи ЛИНК

Предшколска установа “Чика Јова Змај” Београд – Вождовац
Адреса: Саве Шумановића 1
Телефон: 064 879 37 11
Електронска адреса: upisnakomisija@gmail.com

Поделите вест: