USVOJEN TREĆI REBALANS BUDžETA GO VOŽDOVAC

Treći rebalans Budžeta Opštine u 2020. godini, koji je usledio nakon rebalansa gradskog budžeta, jednoglasno je usvojen na trećoj sednici Skupštine Gradske opštine Voždovac. Takođe, potvrđeni su mandati za pet odbornika i doneta su rešenja o izboru članova radnih tela, komisija i saveta Skupštine GO Voždovac.

Odbornici su danas usvojili Odluku o novoj manifestacije „Budućnost Voždovca“ koja će biti organizovana povodom Dana Gradske opštine Voždovac i Slave opštine Sveti apostol Andrej Prvozvani – 13. decembra.

Manifestacija će se baviti obrazovanjem mladih i vaspitanjem dece, omladinskim sektorom, dečijom i socijalnom zaštitom i kulturom sa ciljem sticanja i unapređenja kompetencija mladih žena i muškaraca u društvu.

Skupština je donela niz rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova upravnih i nadzornih odbora. Tako je za predsednika Nadzornog odbora JP „Poslovni centar – Voždovac“ imenovan Tomislav Babić, a za upravitelja Humanitarne fondacije „Srcem za Voždovac“ imenovana je Snežana Petronijević. Na današnjoj sednici je za vršioca dužnosti direktora ustanove „Voždovački centar – Šumice“ imenovana Aleksandra Milovanović, a doneta su i rešenja o izmenama u savetima mesnih zajednica: Šumice, Kumodraž selo, Vinogradi, Pašino brdo, Jajinci, Kumodraž 2 i Rakovica selo.

Podelite vest: