УСВОЈЕН ТРЕЋИ РЕБАЛАНС БУЏЕТА ГО ВОЖДОВАЦ

Трећи ребаланс Буџета Општине у 2020. години, који је уследио након ребаланса градског буџета, једногласно је усвојен на трећој седници Скупштине Градске општине Вождовац. Такође, потврђени су мандати за пет одборника и донета су решења о избору чланова радних тела, комисија и савета Скупштине ГО Вождовац.

Одборници су данас усвојили Одлуку о новој манифестације „Будућност Вождовца“ која ће бити организована поводом Дана Градске општине Вождовац и Славе општине Свети апостол Андреј Првозвани – 13. децембра.

Манифестација ће се бавити образовањем младих и васпитањем деце, омладинским сектором, дечијом и социјалном заштитом и културом са циљем стицања и унапређења компетенција младих жена и мушкараца у друштву.

Скупштина је донела низ решења о разрешењу и именовању председника и чланова управних и надзорних одбора. Тако је за председника Надзорног одбора ЈП „Пословни центар – Вождовац“ именован Томислав Бабић, а за управитеља Хуманитарне фондације „Срцем за Вождовац“ именована је Снежана Петронијевић. На данашњој седници је за вршиоца дужности директора установе „Вождовачки центар – Шумице“ именована Александра Миловановић, а донета су и решења о изменама у саветима месних заједница: Шумице, Кумодраж село, Виногради, Пашино брдо, Јајинци, Кумодраж 2 и Раковица село.

Поделите вест: