OTVOREN REKONSTRUISAN OBJEKAT OŠ „VOJVODA PUTNIK“ U RIPNjU

Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić predao je danas direktorki OŠ „Vojvoda Putnik“ Žaklini Lazarević ključeve od kompletno rekonstruisanog objekta izdvojenog odeljenja u Ripnju kod železničke stanice.

Predsednik Savić navodi da je radove na školskom objektu finansirala Opština u iznosu od 9 miliona dinara. “Uradili smo totalnu rekonstrukciju izdvojenog odeljenja OŠ „Vojvoda Putnik“ u Ripanj stanici i  danas, nakon 6 meseci radova  predali smo ključeve direktorki Škole. Trudimo se da škole na Voždovcu rekonstruišemo, i u proteklih 6 godina, u svih 16 škola smo uradili ponešto. Od totalne rekonstrukcije, preko zamene toaleta, krovova, ograda i video nadzora kako bismo omogućili dobre uslove za školovanje naših mališana,“ rekao je Savić.

Direktorka Škole se zahvalila Opštini što je u potpunosti uredila ovaj prostor u kome će mališani iz Ripnja ubuduće boraviti u mnogo boljim uslovima nego ranije.

Ovaj do skoro ruiniran i zapušten školski objekat danas ima na površini od 200 m2 dve nove učionice, dva savremeno opremljena toaleta, kuhinju i zbornicu za nastavnike, instalirane nove grejne i elektro instalacije, laminatne podove i  urađen novi krov.

Podelite vest: