ОТВОРЕН РЕКОНСТРУИСАН ОБЈЕКАТ ОШ „ВОЈВОДА ПУТНИК“ У РИПЊУ

Председник Општине Вождовац Александар Савић предао је данас директорки ОШ „Војвода Путник“ Жаклини Лазаревић кључеве од комплетно реконструисаног објекта издвојеног одељења у Рипњу код железничке станице.

Председник Савић наводи да је радове на школском објекту финансирала Општина у износу од 9 милиона динара. “Урадили смо тоталну реконструкцију издвојеног одељења ОШ „Војвода Путник“ у Рипањ станици и  данас, након 6 месеци радова  предали смо кључеве директорки Школе. Трудимо се да школе на Вождовцу реконструишемо, и у протеклих 6 година, у свих 16 школа смо урадили понешто. Од тоталне реконструкције, преко замене тоалета, кровова, ограда и видео надзора како бисмо омогућили добре услове за школовање наших малишана,“ рекао је Савић.

Директорка Школе се захвалила Општини што је у потпуности уредила овај простор у коме ће малишани из Рипња убудуће боравити у много бољим условима него раније.

Овај до скоро руиниран и запуштен школски објекат данас има на површини од 200 м2 две нове учионице, два савремено опремљена тоалета, кухињу и зборницу за наставнике, инсталиране нове грејне и електро инсталације, ламинатне подове и  урађен нови кров.

Поделите вест: