SVEČANO OTVORENA NOVA ZGRADA MZ „ZUCE“

Stanovnici Zuca od danas mogu da koriste nove prostorije Mesne zajednice – savremeno opremljenog objekta podignutog na mestu nekadašnje ruinirane zgrade.

Opština Voždovac je finansirala novi objekat površine 150 kvm, u okviru kojeg su sala, kancelarije i toaleti, a u kojoj će moći da se održavaju razni skupovi i kulturni događaji, obrazovne i druge radionice.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić i najstariji odbornik Skupštine opštine Velibor Nešković svečano su otvorili novi objekat, koji je osvećen u prisustvu većeg broja meštana Zuca.

Obraćajući se prisutnim građanima, predsednik Savić je rekao da je cilj opštinskog rukovodstva da se izgradi još 10 ovakvih objekata gde bi se građani okupljali i rešavali administrativne poslove.

„Na poklon Mesnoj zajednici doneli smo jedan katalog gde smo pobrojali sve realizovane investicije na Opštini od 2014. do 2020. godine. U katalogu se mogu videti spisak i fotografije, kao dokaz svega urađenog u gradskom i prigradskom delu Voždovca, a na korist svima nama“, rekao je Savić.

Uz podršku voždovačkih privrednika, predsednik Aleksandar Savić obezbedio je donaciju Mesnoj zajednici – novu modernu kosilicu, čime je meštanima ovog podavalskog sela rešen problem košenja rastinja pored puta.

Podelite vest: