ОБАВЕШТЕЊЕ

Општина Вождовац обавештава грађане да спроводи све препоручене мере надлежних државних органа поводом наведене ситуације изазване корона вирусом.

У складу са уведеним ванредним стањем грађани Вождовца могу Комуналној инспекцији ГО Вождовац пријавити непоштовање наложених мера Владе Републике Србије, а које се односе на рад угоститељских и других услужних објеката на територији општине Вождовац. Пријаве се могу послати на мејл: komunalnainspekcija@vozdovac.rs

Сервисни центар општине Вождовац отворио је телефонске линије 011/244-0407, 2457-931 и 244-0020 на које најстарији Вождовчани могу да се јављају за набавку и доставу основних животних намирница на кућну адресу.

Установа Спортски центар „Вождовац“ на Бањици, као и „Вождовачки центар – Шумице“ затворени су за грађанство од 16. марта, у складу са одлуком о проглашењу ванредног стања.

Позивамо све наше суграђане да се придржавају мера које је Влада Републике Србије донела у циљу сузбијања ширења вируса COVID-19  и да се понашају одговорно према себи и другима.

Поделите вест: