OBAVEŠTENjE

Opština Voždovac obaveštava građane da sprovodi sve preporučene mere nadležnih državnih organa povodom navedene situacije izazvane korona virusom.

U skladu sa uvedenim vanrednim stanjem građani Voždovca mogu Komunalnoj inspekciji GO Voždovac prijaviti nepoštovanje naloženih mera Vlade Republike Srbije, a koje se odnose na rad ugostiteljskih i drugih uslužnih objekata na teritoriji opštine Voždovac. Prijave se mogu poslati na mejl: komunalnainspekcija@vozdovac.rs

Servisni centar opštine Voždovac otvorio je telefonske linije 011/244-0407, 2457-931 i 244-0020 na koje najstariji Voždovčani mogu da se javljaju za nabavku i dostavu osnovnih životnih namirnica na kućnu adresu.

Ustanova Sportski centar „Voždovac“ na Banjici, kao i „Voždovački centar – Šumice“ zatvoreni su za građanstvo od 16. marta, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja.

Pozivamo sve naše sugrađane da se pridržavaju mera koje je Vlada Republike Srbije donela u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19  i da se ponašaju odgovorno prema sebi i drugima.

Podelite vest: