БЕСПЛАТНИ САДРЖАЈИ ТОКОМ ЗИМСКОГ РАСПУСТА ЗА ВОЖДОВАЧКЕ ЂАКЕ

Током предстојећег зимског распуста вождовачки ђаци моћи ће да се баве спортом у оквиру бесплатних програма који се одржавају у „Вождовачком центру – Шумице“ и Спортском центру „Вождовац“ на Бањици. Такође, сви љубитељи клизања могу своје слободно време да проведу на два бесплатна клизалишта у насељима Степа Степановић и Рипањ, које им је и ове године обезбедила општина Вождовац.

У Вождовачком центру „Шумице“ од 3. до 14. фебруара 2020. године одржаће се Бесплатан зимски камп „Шумице“ 2020, у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда, где професионални тренери за већ пријављене ученике основних и средњих школа три пута недељно одржавају школе кошарке, рукомета, одбојке, стоног тениса, џудоа и реалног аикида. Ове зиме ће и деца из Звечанске тренирати изабране спортске дисциплине у „Шумицама”.

У Спортском центру „Вождовац“ на Бањици (Црнотравска 4) од 01. до 17. фебруара 2020. године радним данима организоване су бесплатне школе  рукомета, одбојке, стоног тениса, теквондоа и корективне гимнастике за децу основних и средњих школа.
Термини за наведене спортове су:
Школа рукомета – од 08 – 10 часова за девојчице и од 10 – 11 часова за дечаке
Школа одбојке – од 11:15 – 12:15 часова у великој сали
Школа стоног тениса – од 11 – 14 часова на шест столова у сали за стони тенис
Школа корективне гимнастике – од 10 – 11 часова у трим кабинету
Школа теквондоа – од 11 – 13 часова у трим кабинету.

Пријављивање је у току, а све додатне информације о групама и терминима реализације могу се добити путем телефона 011/2667-780.

Поделите вест: