BESPLATNI SADRŽAJI TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA ZA VOŽDOVAČKE ĐAKE

Tokom predstojećeg zimskog raspusta voždovački đaci moći će da se bave sportom u okviru besplatnih programa koji se održavaju u „Voždovačkom centru – Šumice“ i Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici. Takođe, svi ljubitelji klizanja mogu svoje slobodno vreme da provedu na dva besplatna klizališta u naseljima Stepa Stepanović i Ripanj, koje im je i ove godine obezbedila opština Voždovac.

U Voždovačkom centru „Šumice“ od 3. do 14. februara 2020. godine održaće se Besplatan zimski kamp „Šumice“ 2020, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda, gde profesionalni treneri za već prijavljene učenike osnovnih i srednjih škola tri puta nedeljno održavaju škole košarke, rukometa, odbojke, stonog tenisa, džudoa i realnog aikida. Ove zime će i deca iz Zvečanske trenirati izabrane sportske discipline u „Šumicama”.

U Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici (Crnotravska 4) od 01. do 17. februara 2020. godine radnim danima organizovane su besplatne škole  rukometa, odbojke, stonog tenisa, tekvondoa i korektivne gimnastike za decu osnovnih i srednjih škola.
Termini za navedene sportove su:
Škola rukometa – od 08 – 10 časova za devojčice i od 10 – 11 časova za dečake
Škola odbojke – od 11:15 – 12:15 časova u velikoj sali
Škola stonog tenisa – od 11 – 14 časova na šest stolova u sali za stoni tenis
Škola korektivne gimnastike – od 10 – 11 časova u trim kabinetu
Škola tekvondoa – od 11 – 13 časova u trim kabinetu.

Prijavljivanje je u toku, a sve dodatne informacije o grupama i terminima realizacije mogu se dobiti putem telefona 011/2667-780.

Podelite vest: