„ВОЖДОВАЧКЕ ЗИМСКЕ ВЕЧЕРИ“ ОД 21. ДО 23. ДЕЦЕМБРА У „ШУМИЦАМА“

„Вождовачке зимске вечери“, које се одржавају 21., 22.  и 23. децембра, пружиће током наредног викенда забавно музички програм за децу и одрасле у „Вождовачком центру – Шумице“.

У суботу 21. децембра од 19 часова вождовачки малишани забавиће се уз представу „Цеца за децу“, док од 20:30 часова почиње рок свирка за одрасле уз групу музичара  Стари рок мајстори. Љубав према рок музици 60-тих и 70-тих година ови рок музичари из разних београдских састава преточили су у три снимљена ЦД-а.

У недељу 22. децембра од 19 часова децу забављају Африкано кид и Пеђолино, а потом ће нас на 50 година од легендарног албума  Битлса „Еби роуд“ подсетити наш познати мултимедијални уметник, ликовни уметник и педагог Растко Ћирић. Професор на Факултету примењених уметности у Београду Растко Ћирић, добитник је више од 70 домаћих и међународних награда, аутор 15 анимираних филмова, дизајнер је знака ЦКС Шумице (1995), а кажу да има глас као Џон Ленон.

У понедељак 23. децембра од 19 часова најмлађе Вождовчане својим наступом анимираће Пеђолино, после чега од 20:30 часова следи музика гудачког квартета „Модус вивенди“. Овај музички састав сачињен од младих, талентованих и свестраних уметника свира најпознатија дела класичне уметничке музике, филмску, танго, традиционалну, поп и рок музику.

Поделите вест: