ODOBRENA IZGRADNjA DELA OBILAZNICE OKO BEOGRADA DOBANOVCI – BUBANj POTOK

Ministarstvo građevinarstva i infrastrukture donelo je Rešenje kojim se dozvoljava izvođenje radova i izgradnja dela obilaznice oko Beograda, deonica autoputa E-70 i E-75, Dobanovci – Bubanj Potok, sektor 6, od tunela Straževica do čvora Bubanj Potok.

Predsednik GO Voždovac  Aleksandar Savić kaže da je ovo veoma važan projekat  za sve Voždovčane i Beograđane jer će završetak radovaomogućiti izmeštanje teškog tranzitnog saobraćaja iz centra grada i život Beograđana učiniti kvalitetnijim.

„Obilaznica će kroz  Voždovac prolaziti u dužini od 9.6 km, a Opština je inicirala Plan komercijalno industrijske zone u okolini Belog potoka, gde će se izgraditi oko 300 hiljada m2 komercijalnog prostora, poput fabrika koje će zadovoljiti potrebe ovog podavalskog dela.

On je istakao da će ovaj projekat biti realizovan zahvaljujući saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i ministarkom Zoranom Mihajlović, a u skladu sa odgovornom politikom predsednika Aleksandra Vučića, jer „svi mi koji predstavljamo vlast na lokalnom nivou, imamo moralnu obavezu da damo sve od sebe kako bismo uredli i unapredili život naših građana“ rekao je Savić.

Podelite vest: