POSLEDNjI DANI VOŽDOVAČKIH LETNjIH VEČERI- VIKEND ZA PAMĆENjE

Poslednji vikend manifestacije „Voždovačke letnje večeri“ u „Šumicama” ispraćen je uz legendarne muzičke ikone, publiku u velikom broju, kao i najlepše dečije predstave.

U subotu, 10. avgusta, književno veče Borisava Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bore Čorbe, privuklo je publiku u velikom broju.  Recitovao je pesme iz svoje poznate knjige „Pusto ostrvo“, kao što su „Šerše la fam“, „Sponzori“, „Ovde“ itd.,  kao i sa novog albuma koji će biti objavljen u septembru. Bora je predstavio i pesme „Poslednja“ i „Da tebe nije“. Veče je proteklo uz puno smeha i dobre zabave.

Za sve ljubitelje džez i soul muzike u nedelju je priređeno veče za pamćenje od strane legendarne dive, Beti Đorđević. Svoje najlepše hitove otpevala je uz pratnju kontrabasiste Branka Markovića i pijaniste Milovana Paunovića, te je poslednje veče „Voždovačkih letnjih večeri“ zatvoreno je uz dobru zabavu i atmosferu.

Petak, subota i nedelja, u okviru dečijeg programa,  ulepšani su predstavama, pesmama i najlepšim pričama za decu.

Predrag Vuković Peđolino je u petak priredio zabavu za najmlađu publiku,tako da su mališani, kao i roditelji uživali i zajedno napravili veselu i razigranu atmosferu. Kako je Peđolino najavio, od sledeće nedelje mališani će moći da nastave druženje u voždovačim parkićima.

Subota je ispraćena predstavom „Kapetan duge plovidbe“ dok su u nedelju, dečiji pesnici Rade Pantelić, Radislav Jović, Dragan Stanković i Božidar Fešev, recitovali za najmlađe najlepše dečije pesme.

Podelite vest: