ПОСЛЕДЊИ ДАНИ ВОЖДОВАЧКИХ ЛЕТЊИХ ВЕЧЕРИ- ВИКЕНД ЗА ПАМЋЕЊЕ

Последњи викенд манифестације „Вождовачке летње вечери“ у „Шумицама” испраћен је уз легендарне музичке иконе, публику у великом броју, као и најлепше дечије представе.

У суботу, 10. августа, књижевно вече Борисава Боре Ђорђевића, познатијег као Боре Чорбе, привукло је публику у великом броју.  Рецитовао је песме из своје познате књиге „Пусто острво“, као што су „Шерше ла фам“, „Спонзори“, „Овде“ итд.,  као и са новог албума који ће бити објављен у септембру. Бора је представио и песме „Последња“ и „Да тебе није“. Вече је протекло уз пуно смеха и добре забаве.

За све љубитеље џез и соул музике у недељу је приређено вече за памћење од стране легендарне диве, Бети Ђорђевић. Своје најлепше хитове отпевала је уз пратњу контрабасисте Бранка Марковића и пијанисте Милована Пауновића, те је последње вече „Вождовачких летњих вечери“ затворено је уз добру забаву и атмосферу.

Петак, субота и недеља, у оквиру дечијег програма,  улепшани су представама, песмама и најлепшим причама за децу.

Предраг Вуковић Пеђолино је у петак приредио забаву за најмлађу публику,тако да су малишани, као и родитељи уживали и заједно направили веселу и разиграну атмосферу. Како је Пеђолино најавио, од следеће недеље малишани ће моћи да наставе дружење у вождовачим паркићима.

Субота је испраћена представом „Капетан дуге пловидбе“ док су у недељу, дечији песници Раде Пантелић, Радислав Јовић, Драган Станковић и Божидар Фешев, рецитовали за најмлађе најлепше дечије песме.

Поделите вест: