EKO PATROLA NASTAVLjA DA ČISTI I UREĐUJE VOŽDOVAC

Ekipe voždovačke Eko patrole i ovog proleća, izlazeći na teren po pozivima građana, svakodnevno su na zapuštenim površinama  uklanjale obraslo rastinje, korov ili smeće. Tokom maja i juna očišćeno je i uređeno 46 lokacija, od kojih su neke veće površine čišćene više dana.

Radnici su imali pune ruke posla na brojnim lokacijama u naseljima Banjica, Braće Jerković, Dušanovac, Šumice, Medaković, Kumodraž, Jajinci…

Vršeno je košenje trave, sečenje granja i korova, čišćenje otpada sa zelenih površina trotoara i parkinga, uklanjanje plastičnih flaša, kesa i drugog otpada oko staza, parkova, sportskih terena, vrtića, škola, mesnih zajednica, ulaza u zgrade.

Radovi se nastavljaju i u julu, kada je planirano da se očiste još 24 prijavljene lokacije. Građani mogu da pošalju svoje prijave Eko patroli, uz obavezne fotografije, na mejl adresu: ekopatrola@vozdovac.rs.

Kako bismo sačuvali Voždovac čistijim i lepšim, apelujemo na građane da za sobom ne ostavljaju smeće, a otpatke da bacaju u kante, umesto na zelene površine i prostor gde se igraju deca ili svakodnevno kreću prolaznici.

Podelite vest: