BANjICA DOBIJA KOŠARKAŠKI TEREN POSVEĆEN SAŠI PAVLOVIĆU

Na Banjici u Bulevaru oslobođenja 106, u petak, 7. juna u 13 časova, otvara se novi potpuno rekonstruisani 73. košarkaški teren u okviru akcije „100 terena za jednu igru“ kompanije Mozzart, u saradnji sa GO Voždovac. Svečano presecanje vrpce obaviće proslavljeni košarkaš Partizana Aleksandar Saša Pavlović, po kome će igralište dobiti ime.

Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu na otvaranje košarkaškog igrališta „Saša Pavlović“, gde će biti organizovana i revijalna utakmica pionira Partizana i Mega Bemaksa, koji će simbolično i otvoriti teren. Čitav događaj imaće i humanitarni, kao i takmičarski deo, jer je za najbolje šutere kompanija Mozzart pripremila vredne novčane nagrade. Prijavljivanje za takmičenje je na terenu 7. juna od 13 časova.

Teren na kojem su stasavale mnoge generacije dobiće potpuno novi izgled – nove konstrukcije, obruče, kliritne table, profesionalnu podlogu, potpuno rekonstruisane tribine i biće ostavljen na besplatno korišćenje svim stanovnicima Banjice, ali i svim ostalim ljubiteljima košarke.

Podelite vest: