RADOVI U PODAVALSKIM NASELjIMA

U podavalskim naseljima nastavljaju se radovi i u toku zimskog perioda. U toku su završni radovi na postavljanju semafora u Belom potoku, Jajincima i Rakovica selu na prometnim raskrsnicama koje su bile nebezbedne za pešake. Na skretanju iz Avalske ulice u Beli Potok već su postavljeni semafori, urađeno je proširenje za autobuse javnog prevoza, kao i novo autobusko stajalište.

Uskoro će biti bezbedniji prelazak pešaka i u Bulevaru JNA na raskrsnici kod Doma kulture u Rakovica selu, gde su u toku radovi na postavljanju trotoara koji su bili preko potrebni.  Već su postavljeni semafori kod Spomen parka „Jajinci“ i Doma zdravlja „Jajinci“, dok su kod skretanja za Malu utrinu na raskrsnici sa Ulicom Stojana Ljubića u toku radovi na postavljanju elektro instalacija za semafore na ovom frekventnom mestu.

Postavljeno je 14 novih autobuskih stajališta, po tri u naseljima Ripanj, Zuce, Pinosava, Beli Potok i dva u Rakovica selu. Avalska ulica u Ripnju dobila je novo osvetljenje i to od skretanja za Ripanj kod Avale, do naselje Čaršija.

Ekipe JKP „Beograd put“ asfaltirale su deo Ulice III Nova u naselju Pinosava, kao i ulice II, V i VII Nova.

Opština Voždovac na ovaj način, uz pomoć gradskih javnih preduzeća, nastoji da izađe u susret molbi sugrađana i poboljša bezbednost u saobraćaju stanovnika podavalskih naselja.

Podelite vest: