РАДОВИ У ПОДАВАЛСКИМ НАСЕЉИМА

У подавалским насељима настављају се радови и у току зимског периода. У току су завршни радови на постављању семафора у Белом потоку, Јајинцима и Раковица селу на прометним раскрсницама које су биле небезбедне за пешаке. На скретању из Авалске улице у Бели Поток већ су постављени семафори, урађено је проширење за аутобусе јавног превоза, као и ново аутобуско стајалиште.

Ускоро ће бити безбеднији прелазак пешака и у Булевару ЈНА на раскрсници код Дома културе у Раковица селу, где су у току радови на постављању тротоара који су били преко потребни.  Већ су постављени семафори код Спомен парка „Јајинци“ и Дома здравља „Јајинци“, док су код скретања за Малу утрину на раскрсници са Улицом Стојана Љубића у току радови на постављању електро инсталација за семафоре на овом фреквентном месту.

Постављено је 14 нових аутобуских стајалишта, по три у насељима Рипањ, Зуце, Пиносава, Бели Поток и два у Раковица селу. Авалска улица у Рипњу добила је ново осветљење и то од скретања за Рипањ код Авале, до насеље Чаршија.

Екипе ЈКП „Београд пут“ асфалтирале су део Улице III Нова у насељу Пиносава, као и улице II, V и VII Нова.

Општина Вождовац на овај начин, уз помоћ градских јавних предузећа, настоји да изађе у сусрет молби суграђана и побољша безбедност у саобраћају становника подавалских насеља.

Поделите вест: