НОВИ ИЗГЛЕД БАЊИЧКЕ ПИЈАЦЕ ЗА МЕСЕЦ ДАНА

Радови на потпуној реконструкцији бањичке пијаце у Црнотравској улици су у току и биће завршени у наредних месец дана. Тренутно се ради на асфалтирању 1600 квадрата пијачног платоа, а тезге ће бити замењене са 340 нових, изјавио је данас в.д. директора ЈКП Градске пијаце Београд Бојан Бајагић, који је са председником општине Вождовац Александром Савићем обишао радове.

Председник Oпштине Савић је рекао да је Општина, на иницијативу грађана и Месне заједнице, уложила средства и уредила плато на коме су се раније паркирали аутомобили и где се вршила нелегална продаја.

„Такође смо иза пијаце у првој фази урадили 40 паркинг места, а завршава се и друга фаза са уређених још 80 нових паркинг места, чиме ћемо повећати капацитете паркинга и омогућити грађанима да паркирају своје аутомобиле“, рекао је Савић и додао да ће општинска комунална инспекција кажњавати све који се буду паркирали на зеленим површинама око зградa.

Он се захвалио директору Бајагићу који је уважио захтеве грађана Бањице и општине Вождовац за реконструкцијом  пијаце, с обзиром да је изузетно прометна и важна за целу Бањицу.

Поделите вест: