ЗАВРШНИЦА МАНИФЕСТАЦИЈЕ „ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ”

Разноврстан програм за децу и одрасле и овог последњег августовског викенда очекује све који буду посетили Вождовачки центар „Шумице“.

Завршни програм манифестације „Вождовачке летње вечери”:

Петак, 24. августа у 19 часова представа за децу „Чаролија на крају представе” у извођењу позоришта „Кофер Театар”, од 21 час за старије суграђане „Здравко Чолић – ТРИБЈУТ”. Петар Јојић најбољи интерпретатор песама Здравка Чолића са специјалним гостима. Петар Јојић је био победник Звездаријаде, а имао је запажен успех и као учесник првог нашег Икс фактора, када је у оригиналном извођењу маестрално певао песме Здравка Чолића.

Субота, 25. августа у 19 часова представа за децу „Аска и вук”, од 20:15 часова представа за одрасле „Сироти мали хрчки” (комедија), у извођењу „Театра 13”. Сатира Гордана Михића „Сироти мали хрчки” је снимљена први пут 1973. године. Од 21 час за старије суграђане рок концерт Оливере Драгићевић „Скво” са пријатељима (специјални гости неке од легенди рок музике). Оливера Драгићевић „Скво” је рок кантауторка и једна од првих жена која се појавила на домаћој рок сцени. Поред писања текстова свира бас, акустичну и електричну гитару, пева и компонује. До сада је објавила два ауторска албума уз гостовање највећих легенда рок музике, као што су Бора Ђорђевић, браћа Јелић из ЈУ групе, Радомир Михаиловић Точак и многи други.

Недеља, 26. августа у 19 часова представа за децу „Пеђолино шоу”, од 21 час Kњижевни клуб „Скадарлијска Боемија” представља „Звиждук у осам” (поезија, музика, сатира).

Поделите вест: