БЕТИ ЂОРЂЕВИЋ И „ПОЧНИМО ЉУБАВ ИЗ ПОЧЕТКА“ У ШУМИЦАМА

Још један викенд за памћење приредио је Вождовачки центар „Шумице“ својим млађим али и старијим грађанима. Школарци као и малишани уживали су у дечијим представама „Лена и Кловн“ и „Тајне бакиног тавана“ позоришта Талија, али и у интерактивном дружењу са мађионичарем Зеком који им је показао све интересантне трикове у својој представи.

Концертом „Почнимо љубав из почетка“ прва дама џез музике на овим просторима Бети Ђорђевић са пријатељима импресионирала је присутне Вождовчане. Захваљујући овој песми отпеваној 1976. године на фестивалу Београдско пролеће, преко ноћи постала звезда. Бурним аплаузом поздрављене су песме „Чамац на Тиси“, „Кажи зашто ме остави“, „Summer time“…

Још једно интересантно музичко вече. Елеонора Баруџија одржала је концерт поп музике, иначе позната по наступу са сестром Изолдом на Евровизији као пратња Данијелу Поповићу који се представио песмом „Џули“. А за све љубитеље писане речи проф. српске књижевности и језика промовисала је своју збирку поезије „Између два несна“.

Чекамо вас и овог викенда.

Поделите вест: