ОДРЖАНО ЖРЕБАЊЕ ЗА „ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА“ 2018.

Традиционални фудбалски турнир за аматерске сениорске фудбалске клубове „Трофеј Вождовца“, коју пету годину организује Градска општина Вождовац у сарадњи са Фудбалским савезом Београд, почиње у четвртак, 2. августа у Пиносави, а завршава се финалним такмичењем 12. августа на стадиону ФК „Вождовац“. Данас је у просторијама Вождовачког центра „Шумице“ организовано јавно извлачење за турнир „Трофеј Вождовца“ 2018.

У групи А у Пиносави играће фудбалски клубови: Пиносава, Авала, Херој полет и Торлак. У  групи Б у Рипњу такмичиће се: Минел, Рекреативо 011 и Зуце.

Жребању су присуствовали члан Општинског већа задужен за спорт и омладину Милан Тодић, директор турнира и председник Спортског савеза ГО Вождовац Раденко Стевовић, представник ФК „Вождовац“ Никола Радивојевић и представници свих седам фудбалских клубова.

Тодић се захвалио Дому здравља и МУП-у јер се њиховим професионалним ангажовањем утакмице одржавају по поропозицијама Фудбалског Савеза Београда. Такође је свим учесницима пожелео пуно спортске среће.

Поделите вест: