ОТВОРЕН ЦЕНТАР МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ НА ВОЖДОВЦУ

Регионални Центар Министарства одбране (ЦМО) на Вождовцу, који је један од четири регионална центра на територији града поред Новог Београда, Чукарице и Звездаре, отворен је након адаптације, проширења и реновирања у које је уложено  седам стотина хиљада динара.

Средства за Центар који се налази у Устаничкој 64, издвојио је Град Београд, посредством Секретаријата за имовинске и правне послове, уз подршку припадника војске.

Начелник Регионалног центра Београд Министарства одбране пуковник Драган Стојчић истакао је да је циљ Центра да се обезбеде ниво и стандарди који приличе 21. веку, јер је Београд стратешки реjон с највећим људским и материјалним капацитетима у држави.

Александар Савић, председник општине Вождовац, у чијим просторијама је организован и пријем поводом отварања Центра, пожелео је запосленима у центру успех у раду и изразио уверење да ће заједничком сарадњом надаље унапређивати безбедност.

Андреја Младеновић, заменик градоначелника Града Београда, који је присуствовао свечаном отварању, истакао је да је повезивање локалних управа са војском веома важно и да је битно да се створе услови да Центар максимално функционише и испуни улогу предвиђену законом.

Министарство одбране је припремило захвалнице за заменика градоначелника Андреју Младеновића, председнику Општине Александра Савића и градску секретарку за имовинске и правне послове Славицу Савичић, које им је уручио пуковник Драган Стојчић.

Поделите вест: