ТРИБИНА СА СТАНОВНИЦИМА НАСЕЉА СТЕПА СТЕПАНОВИЋ

Представници Градске општине Вождовац и градских служби разговарали су вечерас са становницима насеља „Степа Степановић“ о реализацији договора који је постигнут на претходној трибини.

Грађанима је предочено да је Eко патрола општине Вождовац очистила и уредила зелену површину и прилаз Булевару Пека Дапчевића, да су започети радови на постављању две нове раскрснице са два семафора на излазу из насеља који ће бити пуштени у рад после празника, као и да су постављени и лежећи полицајци на свим локацијама на које су становници насеља указали.

О уређењу насеља говорила је извршна директорка за оперативне послове ЈКП „Зеленило Београд“ Наташа Шишаковић која је обећала да ће доставити план одржавања зелених површина у насељу, као и да ће грађане обавестити о наредном кораку уређења насеља Степа Степановић.

Директорка Урбанистичког завода Београд Весна Тахов је саопштила  да је улица која ће отворити излаз из насеља ка Улици војводе Степе уврштена у план, да се чека завршетак експропријације земљишта, те да ће се у наредних годину дана изградити приступна саобраћајница.

Председник општине Вождовац Александар Савић и председник Скупштине општине Александар Мирковић су најавили да ће општина наставити директну комуникацију са становницима насеља Степа Степановић и заказали нови састанак за 21. мај, како би се што пре решили комунални проблеми.

Осим представника општине, грађанима су вечерас на питања одговарали и начелник одељења Дирекције за имовину Љиљана Матовић, помоћник секретара за саобраћај Александра Ракић, директор ЈКП „Београдски водовод и канализација“ Драган Ђорђевић, извршна директорка за оперативне послове ЈКП „Зеленило Београд“ Наташа Шишаковић и директор Урбанистичког завода Весна Тахов.

Поделите вест: