TRIBINA SA STANOVNICIMA NASELjA STEPA STEPANOVIĆ

Predstavnici Gradske opštine Voždovac i gradskih službi razgovarali su večeras sa stanovnicima naselja „Stepa Stepanović“ o realizaciji dogovora koji je postignut na prethodnoj tribini.

Građanima je predočeno da je Eko patrola opštine Voždovac očistila i uredila zelenu površinu i prilaz Bulevaru Peka Dapčevića, da su započeti radovi na postavljanju dve nove raskrsnice sa dva semafora na izlazu iz naselja koji će biti pušteni u rad posle praznika, kao i da su postavljeni i ležeći policajci na svim lokacijama na koje su stanovnici naselja ukazali.

O uređenju naselja govorila je izvršna direktorka za operativne poslove JKP „Zelenilo Beograd“ Nataša Šišaković koja je obećala da će dostaviti plan održavanja zelenih površina u naselju, kao i da će građane obavestiti o narednom koraku uređenja naselja Stepa Stepanović.

Direktorka Urbanističkog zavoda Beograd Vesna Tahov je saopštila  da je ulica koja će otvoriti izlaz iz naselja ka Ulici vojvode Stepe uvrštena u plan, da se čeka završetak eksproprijacije zemljišta, te da će se u narednih godinu dana izgraditi pristupna saobraćajnica.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić i predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković su najavili da će opština nastaviti direktnu komunikaciju sa stanovnicima naselja Stepa Stepanović i zakazali novi sastanak za 21. maj, kako bi se što pre rešili komunalni problemi.

Osim predstavnika opštine, građanima su večeras na pitanja odgovarali i načelnik odeljenja Direkcije za imovinu Ljiljana Matović, pomoćnik sekretara za saobraćaj Aleksandra Rakić, direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Dragan Đorđević, izvršna direktorka za operativne poslove JKP „Zelenilo Beograd“ Nataša Šišaković i direktor Urbanističkog zavoda Vesna Tahov.

Podelite vest: