ПЕТИ ВОЖДОВАЧКИ ПОСЛОВНИ ФОРУМ

Око 40 послодаваца са територије општине Вождовац, који су данас учествовали на „Вождовачком пословном форуму“, упознато је са јавним позивима, конкурсима Националне службе за запошљавање и субвенцијаманамањеним за запошљавање нових лица.

Послодавцима су представљене информације о јавним радовима за незапослена лица и незапослене особе са инвалидитетом, програми стицања практичних знања и стручне праксе; субвенција за самозапошљавање, субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих и  учешће у финансирању програма обука на захтев послодавца.

Скуп, који је пети пут за редом организовала  општина и који окупља привреднике и  представнике релевантних државних институција,  испред Општине Вождовац отворио је координатор пројекта Вук Мирчетић.

Организовањем „Вождовачког пословног форума“, Градска општина Вождовац континуирано одржава односе како са Националном службом за запошљавање, тако и са привредницима са територије општине Вождовац, а све у циљу смањења стопе незапослености.

Поделите вест: