ОТВОРЕНО – О ЧИСТОЋИ НА ВОЖДОВЦУ

Општина Вождовац организовала је трибину за станаре Чиновничке колоније на којој су учествовали председник Скупштине ГО Вождовац Александар Мирковић, директор ЈКП “Градска чистоћа – Београд” Мирослав Богдановић и директор погона “Вождовац” Драган Станковић.
Грађани су изнели своје проблеме и замерке у вези са чишћењем њиховог краја, а највећи број примедби је био у вези са старим и дотрајалим контејнерима као и местима на које су постављени, а која ометају саобраћај и кретање пешака.

Окупљени станари су предложили да се у њихов крај уведу и контејнери за рециклажу, као и да се уведе чешће пражњење ђубријера на дечијим игралиштима.

Директор “Чистоће” Мирослав Богдановић је објаснио да су ђубријерe на дечијим игралиштима у надлежности “Градског зеленила” али да ће они, као два градска предузећа, заједно решити тај проблем.

Председник Скупштине општине Александар Мирковић се захвалио окупљенима на отвореном и искреном разговору и позвао их на следећу трибину која ће бити одржана у недељу, 25. фебруара у 12 сати у Општини, а на којој ће се са представницима МУП-а разговарати о безбедности на Вождовцу.

Поделите вест: