БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ СПОРТА ТОКОМ РАСПУСТА У „ШУМИЦАМА“ И „БАЊИЦИ“

На предстојећем зимском распусту основци и средњошколци ће моћи да се баве спортом у оквиру бесплатних програма који су припремљени за њих од 1. до 11. фебруара на Вождовцу.

Зимски спортски камп „Шумице 2018“ понудиће бесплатну школу кошарке, рукомета, одбојке, стоног тениса, џудоа, реалног аикида и ритмичке гимнастике – понедељком, средом и петком у термину од 11 до 16 часова и уторком и четвртком од 12 до 16 сати. Камп се одржава у Установи „Вождовачки центар- Шумице“, ул. Устаничка 125/ц.

Заинтересовани се могу пријавити на телефон: 3472 – 947.

За време зимског распуста у Спортском центру „Вождовац“ на Бањици (Црнотравска 4) од понедељка до петка биће организована бесплатна обука и тренинзи фудбала,тениса, корективне гимнастике и теквондоа. Термини за наведене спортове су од 9 до 14 часова, а школа рукомета, кошарке и стоног тениса одржаваће се, такође, од 1. до 11. фебруара, радним даним у периоду од 8 до 15 часова.

Заинтересовани се могу пријавити на телефон 2667 -780.

Циљ бесплатних програма је да се свој деци без обзира на материјални статус омогући бављење спортом, стицање здравих животних навика.

Најважније информације о програмима, укључујући и податаке о времену и месту одржавања, као и контакт телефоне организатора програма могу се пронаћи на сајту Секретаријата за спорт и омладину.

Поделите вест: