ПРОДУЖЕНА ЛИНИЈА 405Л ДО ОКРЕТНИЦЕ У БЕЛОЈ РЕЦИ

На иницијативу Месне заједнице и грађана Рипња, за пет километара продужена је аутобуска линија 405Л, која ће од данас саобраћати од Беле реке, кроз Ненадовац, Караулу и Глумчево брдо.

Траса линије у смеру А: БЕЛА РЕКА – Пут за Колонију – Авалска – Тимочки пут – Липовички пут – Бранислава Јовановића – Миодрага Вуковића – раскрсница за Караулу – Миодрага Вуковића – Пут за Глумчево брдо – ГЛУМЧЕВО БРДО.

Траса линије у смеру Б: ГЛУМЧЕВО БРДО – Глумчево брдо /Драженовац/ – Липовички пут – Тимочки пут – Авалска – Пут за Колонију – БЕЛА РЕКА. Минибус 405Л ће саобраћати у интервалу од 30 минута и данима викенда.

Председник Градске општине Вождовац Александар Савић je у разговору са грађанима рекао да Општина подржава све њихове иницијативе, а посебно оних који су раније били запостављани зато што живе испод Авале.

Према његовим речима, од 29. децембра креће још једна кружна минибус линија 409, која ће саобраћати трасом у дужини од око 10 километара на релацији Трошарина – Јајинци – Улица ружа – Трошарина, а поласци ће бити на 35 минута.

Поделите вест: