САВИЋ И СТАЈИЋ СА ГРАЂАНИМА РАКОВИЦА СЕЛА

Председник општине Вождовац Александар Савић и секретар Секретаријата за послове легализације објеката Немања Стајић разговарали су са грађанима Раковица села. Велики број мештана интересовао се за процес легализације, асфалтирање улица и изградњу Јелезовачког колектора.

Александар Савић је подсетио окупљене шта је све Градска општина Вождовац урадила до сада и додао да претходне власти нису промениле једну цев, асфалтирале улицу, реновирале школу, изградиле Дом здравља…

„Много смо проблема наследили, али решавамо једно по једно. Уговор за Јелезовачки колектор је потписан, очекујем да у наредних десет дана договоримо најбоље решење. Ако то успемо да урадимо, општина Вождовац ће платити пројектну документацију за секундарну канализациону мрежу како би убрзала радове. Тендери за извођење радова на уређају за прочишћавање отпадних вода у Белом потоку и Пиносави су завршени, изабран је извођач радова и ускоро креће изградња. Потребна нам је ваша подршка и стрпљење да све проблеме размотримо и пронађемо најбољи начин да се они реше. За сав наш рад имамо пуну подршку председника Александра Вучића, који се бори да наша држава изађе из кризе и да сви имамо једнаке услове за живот”, рекао је председник општине Вождовац Александар Савић. Он је додао да ће процес легализације бити убрзан.

Секретар Секретаријата за послове легализације објеката Немања Стајић рекао је да ће израда геодетских снимака и пројектне документације бити о трошку државе. „Општина Вождовац имаће пет ангажованих тимова који ће обилазити локације, урадити сав посао, а грађани ће платити само таксу за озакоњење. Приоритет је да се легализују куће и станови“, објаснио је Стајић.

Поделите вест: