ДО СЕНИОР КАРТИЦА И ТЕЛЕФОНОМ

„Због великог интересовања вождовачких пензионера, Општина је продужила радно време издавања сениор картица у Услужном центру до 20 часова радним данима, а такође ће се радити и суботом од 9 – 13 часова, како би што више људи добило своју бесплатну картицу“ – поручио је председник општине Вождовац Александар Савић обишавши старије суграђане који су чекали ред у Услужном центру.

Јуче и данас издато је око 800 сениор картица са којима ће пензионери са Вождовца моћи да остваре бројне попусте, а како је нестало образаца, данас је набављено још 600 форумулара. Уз добијену привремену сениор картицу, пензионери добијају и табелу са списком места у граду где могу остварити попусте.

„Сви они који не могу да дођу лично до Општине, треба да се јаве на тел. 011/ 244-0179 (сваког радног дана од 8 до 16 часова), оставе своје податке и контакт телефон, а општински службеници ће доћи до њих и донети им картицу на кућу“ – објаснио је председник Скупштине општине Александар Мирковић, који је, заједно са председником Општине, данас био на услузи свима који су чекали на своју картицу.

Поделите вест: