КРАЈ РАДОВА У БУЛЕВАРУ ОСЛОБОЂЕЊА ДО 22. АВГУСТА

Комплетна реконструкција Булеварa ослобођења биће завршена у року од три месеца, до 22. августа и коштаће 160 милиона динара, рекао је градски менаџер Горан Весић, који је данас заједно са председником општине Вождовац Александром Савићем и директором „Београд-пута” Иваном Тејићем, обишао радове на санацији ове саобраћајнице од Трошарине до Аутокоманде.

„Радови су почели 22. маја, одмах након што је окончана реконструкција Улице Љутице Богдана, а укупна дужина саобраћајнице која се реконструише je 3,2 километра. План је да радови буду завршени у року од три месеца. Добра вест за возаче је да ћемо већ 5. августа поставити први слој асфалта, па ће возачи моћи да користе овај део улице већ почетком следећег месеца“, прецизирао је Весић.

Председник општине Вождовац Александар Савић рекао је да су радови на санацији Булевара ослобођења резултат правилне расподеле посла између Града Београда и oпштине Вождовац.

„Тренутно се на нашој општини ради, поред ове улице, изградња саобраћајнице дуге 2,6 километара у насељу Зуце, а извођач је такође ЈКП „Београд-пут”. Општина Вождовац се ове године окренула санацији некатегорисаних путева, који нису одржавани 30 или 40 година. Све то урађено је у договору са грађанима“, рекао је Савић. Он је додао да ће реконструкција Дома здравља у Улици војводе Степе 226 почети за десетак дана.

Поделите вест: