ПРОТЕКЛИ ВИКЕНД У „ШУМИЦАМА“ У ЗНАКУ ПРЕДСТАВА, ПОЕЗИЈЕ И ВИНА

Протеклог викенда све генерације Вождовчана имале су прилику да уживају и друже се у забавно – уметничком и музичком програму манифестације „Вождовачке летње вечери“.

Атријум Установе „Вождовачки центар –Шумице“ и овог пута био је пун малишана који су са пажњом пратили забавне представе „Три прасета“  у извођењу Театра 13 и „Необичне бајке“, које им је на занимљив начин представио Пеђолино са пријатељима.

Тинејџери су суботу вече могли да погледају комад Николаја Кољадe „Кокошка“ у извођењу Театра 13, а они мало старији љубитељи добре староградске музике, уживали су уз нумере проф. др. Слободана Јовића, боема, песника и интерпретатора староградских песама. Овај наш познати енолог – познавалац у области вина и винске културе, кроз стихове je проткао и речи о значају вина, начину прављења и уживања у њему.

Последње недељно вече било је посвећено љубавној поезији у извођењу песничког друштва „Поета“. Стихове су казивали Веселин Џелатовић, Миленко Миша Чуровић, Јелена Ћопић и Јасмина Јанковић, уз музику и гитару Мирослава Радосављевића Шомија.

„Вождовачки центар – Шумице“ и Градска општина Вождовац позивају све љубитеље музичког и драмског програма да и наредног викенда дођу и уживају!
Улаз је слободан.

Поделите вест: