АСФАЛТИРАН ПРОТИВПОЖАРНИ ПУТ У УЛИЦИ БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ НА МИТРОВОМ БРДУ ПОСЛЕ ВИШЕ ДЕЦЕНИЈА

После више од 40 година становници Улице Браће Јерковић, од бројева 191 до 225, дочекали су асфалтиран противпожарни пут какав заслужују.

Председник општине Вождовац Александар Савић имао је слуха за проблеме и притужбе грађана насеља Митрово брдо на рачун запуштених и девастираних приступних стаза и небезбедног противпожарног пута, те је одлучио да део средстава општинског буџета за уређење и асфалтирање приступних саобраћајница одвоји за ово насеље.

„Ми смо донели одлуку да санирање финансира Општина од својих средстава и то ће бити тенденција у свим насељима која нису сређивана од изградње 60-тих и 70-тих година“, рекао је Савић при обиласку радова, подсетивши да су недавно, на захтев грађана, уређени и приступни путеви, као и стазе испред гаража на Бањици.

Ових дана радници ЈКП „Београд пут“ изводе завршне радове на асфалтирању поменутог пута у дужини од 1.200 метара, тако да ће грађани коначно моћи безбедно да стигну до својих стамбених улаза.

Подсећамо да је Општина ове године за асфалтирање некатегорисаних путева, приступних и интерних саобраћајница које нису обнављане више деценија у појединим деловима Вождовца, обезбедила око 100 милиона динара.

Поделите вест: