ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ ВОЖДОВАЧКИМ ОСНОВЦИМА И СРЕДЊОШКОЛЦИМА

Градска општина Вождовац и ове године, сада већ традиционално, организовала је свечани пријем за 250 најбољих ученика основних и средњих школа са своје територије. Ђацима генерације уручени су таблет рачунари и монографије Вождовца, а носиоцима „Вукове“ дипломе монографије. Фотографије 23 најбоља ученика и ђака генерације нашле су се  на два билборда, која је и ове године поставила општина Вождовац са натписом „Свет очекује њих”.

Дипломе и поклоне уручивали су члан Већа Милош Стојановић, задужен за школске и предшколске установе и члан Већа општине Момир Ћировић.

Успешним ђацима и њиховим поносним родитељима обратио се Стојановић честитавши на изузетним резултатима. „Данас је велики дан за све нас, јер су ова деца оно најбоље што Вождовац има. То су вредни, талентовани и успешни млади људи који знањем и радом успешно реализују своје циљеве. Увек радимо за добробит наше деце, зато тренутно обнављамо пет основних школа, а до краја године још осам. Наше прваке ћемо у септембру као и до сада обрадовати ранчевима и перницама, али и реновираним школама. Ове године смо наградили и ђаке генерације средњих вождовачких школа, јер сматрамо да је овај догађај јако битан и подстицајан за њихово даље школско усавршавање“, рекао је Стојановић.

Уручивању награда и диплома присуствовали су директори, разредне старешине, наставници и родитељи.

Поделите вест: