У СУСРЕТ УСКРСУ СА КОРИСНИЦИМА ПРИХВАТИЛИШТА ЗА ОДРАСЛА И СТАРА ЛИЦА

Градска општина Вождовац, као и сваке године, традиционално за ускршње празнике жели да обрадује обојеним јајима оне којима је пажња и помоћ најпотребнија. Овог пута хиљаду разнобојних васкршњих јаја добило је око 140 старих, немоћних и болесних људи без дома и бриге који привремено бораве у Прихватилишту за одрасла и стара лица у Кумодрашкој улици.

Поклоне су Прихватилишту уручили представници општине Вождовац и општинске Канцеларије за младе, у присуству директорке ПУ „Чика Јова Змај“ Лидије Хутовић, чија Установа је помогла у бојењу јаја.

Директор Прихватилишта Првослав Николић, захвалио се општини Вождовац на пажњи и бризи о свима који бораве у овој установи, а поготово младима који су увек добродошли. Повереник за националне мањине, Златко Ленхарт пожелео је срећне ускршње празнике и изразио наду да ће данашњи поклони улепшати празничне дане свим присутним корисницима Прихватилишта, које Општина не заборавља и којима је и много пута раније пружала помоћ и донирала оно што им је најпотребније.

Поделите вест: