MEMORIJALNI TURNIR „IGRAJMO ZA 16″ U USC „VOŽDOVAC“ NA BANjICI

Turnir RTSU znak sećanja na radnike Televizije nastradale u bombardovanju zgrade RTS-a 1999. godine, sa sloganom „Da se nikada i nikome ne ponovi”, Radio-televizija Srbije već 18 godina organizuje Memorijalni turnir „Igrajmo za 16″ u malom fudbalu. Završnica takmičenja koje je organizovano u znak pijeteta prema svim nevinim žrtvama NATO agresije na Srbiju, održaće se u nedelju, 9. aprila 2017. godine u Ustanovi sportski centar „Voždovac na Banjici (Crnotravska 4). Finalne utakmice u ženskoj i muškoj konkurenciji počinju od 17:00 časova, uz direktan TV prenos na drugom programu i satelitskom kanalu Radio-televizije Srbije od 16:55 časova.

Istog dana, u sklopu cele manifestacije, u kuglani USC „VOŽDOVAC“ na Banjici takođe će se održati takmičenje u kuglanju.

Utakmice u grupi Naši u kojoj igraju predstavnici javnih medijskih servisa u okruženju i naše dijaspore, finale uoči superfinala ovogodišnjeg Memorijala u malom fudbalu, polufinale ženskih ekipa i celodnevno takmičenje učesnika stonoteniskog turnira igraju se tokom dva dana – petak 6. i subota 7. aprila.

Podelite vest: