НАЈУСПЕШНИЈЕ ВОЖДОВЧАНКЕ НА СВЕЧАНОМ ПРИЈЕМУ У ОПШТИНИ

Најуспешније жене са Вождовца које су се током 2016. године истакле својим пословним резултатима у оквиру професије којом се баве, данас је угостио председник Александар Савић, у име целог руководства општине Вождовац. Традиционалном пријему поводом Међународног дана жена, 8. марта, у свечаној сали Општине присуствовало је преко шездесет дама из области образовања, науке, здравства, привреде. Међу запосленима и руководиоцима јавних предузећа, установа, медијских кућа, Градске општине Вождовац, присуствовале су и Наташа Ковачевић, наша прослављена кошаркашица, као и Јелена Костић, мајка вождовачких тројки, која је са својим трогодишњим малишанима завредила признање за успешно родитељство.

У музичком делу програма учествовали су ученици Музичке школе „Петар Коњовић“ – квартет гитара и хармоника, као и солисти Плесне групе „М+Београд“, кореографа Мире Даничић. Млади музичари и мале плесачице из вождовачких основних школа и вртића, који су се представили својим музичким нумерама и веселом игром, на крају су побрали велике аплаузе свих присутних.

„Драге наше даме, шта рећи после овакo сјајног наступа наше деце, осим да Србија и Вождовац имају будућност“ – обратио се председник Општине Александар Савић после уметничког дела програма, честитавши свим присутним гошћама Дан жена. 

„Стуб сваке куће су наше мајке, супруге, сестре, а такав стуб представљате и ви у својим предузећима, као и овде у нашој Општини“, рекао је Савић и позвао све заслужне Вождовчанке да се придруже једнодневном излету до Фрушке горе, који организује Општина као поклон за њих. Потом је окупљеним дамама, у знак захвалности и пажње уручио скромна признања и цвеће.

Поделите вест: