POČELE „VOŽDOVAČKE ČAROLIJE“ U NASELjU STEPA STEPANOVIĆ

Novogodišnje ushićenje najviše je ovih dana prisutno kod dece i mališana koji još uvek veruju da će, ukoliko su bili dobri cele godine, i oni dobiti svoj paketić. Tu želju im je danas ispunio predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, zajedno sa svojim saradnicima, koji je u njihovom prisustvu otvorio klizalište i sa kompanijom Štark obezbedio za sve njih poklon paketiće.

U okviru manifestacije „Voždovačke čarolije“, koja je namenjena deci i omladini, a promoviše zimske sportove, Opština je obezbedila upotrebu klizališta na otvorenom gde će Voždovčani moći da uživaju, druže se i zabave ove zime. Onima koji nemaju svoju opremu, simbolično će se naplaćivati samo iznajmljivanje klizaljki, i to 100 dinara po paru.

Posle interesantne mini predstave koju je izveo Deda Mraz, sa decom se družio i predsednik Opštine, obrativši im se rečima:

„Dragi roditelji, dragi drugari, opština Voždovac je ove godine na nagovor naših najmlađih stanovnika izdvojila određeni novac da napravimo ovo lepo klizalište za vas. Cilj našeg političkog delovanja u protekle 3 godine najvećim delom bio je da našu decu izvedemo na sportske terene, da imaju lepše i bolje uslove za školovanje, a tako ćemo nastaviti i ubuduće. Evo došli smo i na ideju da u najmlađem naselju na Voždovcu otvorimo klizalište. Sada je na vama da u narednih 60 dana klizate, izvedete vaše bake i deke iz kuća i da se družite. „Voždovačke čarolije“ neće se održavati samo ove zime, mi tu manifetaciju planiramo da vam darujemo svake godine. Želim vam srećnu Novu 2017. godinu zajedno sa kompanijom Štark, koja je za ovu priliku obezbedila novogodišnje paketiće“, rekao je Savić.

Klizalište će biti otvoreno naredna dva meseca u periodu od 10-22 sata.

Podelite vest: