ПУ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ” ПРОСЛАВИЛА ДАН УСТАНОВЕ

Свечаном приредбом у објекту „Мала Сирена“, у насељу Степа Степановић, Предшколска установа „Чика  Јова Змај” прославила је ове недеље свој рођендан.

Програм су припремала деца, родитељи и васпитачи са посебном пажњом у трајању од неколико месеци, имајући у виду да је ово за Установу, запослене и за децу веома важан културни догађај.

Тема овогодишње приредбе била је „Моја oпштина Вождовац“. Деца су заједно са васпитачима на симболичан начин, песмом, глумом и игром приказала шта воле да раде у својим вртићима на Вождовцу. У програму су учествовали објекти „Чика Јова Змај 2”, „Цицибан”, „Дизниленд”,  „Петар Пан” и „Пинокио”. Свој допринос приредби дао је и популарни дечији водитељ Пеђолино.

Ова свечана приредба је уједно и  начин на који се Установа захваљује  свим својим сарадницима који јој помажу у реализацији васпитно-образовних активности.

Свечаности су присуствовали чланoви Већа општине Вождовац – Милош Стојановић, задужен за школске и предшколске установе,  Ивана Бањац и Бојан Младеновић, чланови Управног одбора, представници јавних предузећа са којима ова предшколска установа сарађује, као и директори и представници других предшколских установа са територије Гграда Београда.

Директорка Предшколске установе Лидија Хутовић посебно се захвалила члану Већа Милошу Стојановићу на изузетној сарадњи и подршци општине Вождовац овој установи.

Поделите вест: